31 Μαρτίου 2011

"ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Μ.ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ"

          Οσο και αν ενα συνολο πολιτων θελουν το εργο αυτο,υπαρχει ενα πολυ μεγαλυτερο συνολο πολιτων που τους ενδιαφερει αμεσα γιατι ειναι κατοικοι και ιδιοκτητες περιουσιων(οικιων και επαγγελματικων χωρων)που με πολυ κοπο εκαναν αυτες τις περιουσιες καθως και ενοικιαστες καταστηματων,οι οποιοι δεν θελουν αυτο το εργο διοτι ειναι καταστροφικο.....
                         -----------------------------------------------------------------

            Συνεχιζοντας αυτο το εργο επειδη "καποιοι"ετσι ηθελαν και θελουν χωρις να λαβουν υπ οψιν τα προβληματα και τις επιπτωσεις που θα φερει και εχει φερει,γινεται μια καταστροφη!!
 
             Καταστρεφετε την Μ.Γερουλανου και την στενευετε φερνοντας αποτελεσμα να μειωσετε την
εμπορικη-επαγγελματικη αξια των περιουσιων.Η μηπως καποιοι θελουν μονοδρομηση της οδου?Αυτο να το ξεχασετε!!!
             Οι ενοικιαστες δηλωνουν οτι θα <<μετεγκατασταθουν>>η θα μετακομισουν σε αλλες περιοχες η θα κλεισουν!!Ετσι δημιουργειται και περισσοτερη ανεργια στην πολη μας-γιατι μην ξεχνατε οτι παρα πολλα ατομα δουλευουν στις επιχειρησεις της πολης μας.
             Οι ιδιοκτητες θα χασουν το εισοδημα τους και λαβετε υπ οψιν σας οτι και πολλοι απο αυτους μπορει να ειναι και χρεωμενοι με δανεια.Αυτο που θα χασουν απο που θα το παιρνουν καθε μηνα?απο εσας η απο τον καθε ποδηλατη?
              Ο δρομος εχει δημιουργησει κυκλοφοριακο προβλημα ενω δεν<<ΕΙΧΕ>>!.Το κυκλοφοριακο προβλημα που εχει προκυψει εκει που εχει γινει το εργο και αν συνεχιστει θα γινει ακομα πιο εντονο δημιουργει και αυξηση ρυπων,που τα εισπνεουμε εμεις....
              Εχουν παρουσιαστει και θα παρουσιαστουν ακομα περισσοτερα προβληματα με τις <<φορτωσεις-εκφορτωσεις>>των επαγγελματιων.Ακομα προβληματα σταυθμευσης.
              Υπαρχουν παρα πολλοι παλιοι Αργυρουπολιτες κατοικοι της οδου που αξιοποιησαν την οδο με τις περιουσιες που δημιουργησαν πανω σε αυτην την οδο και τωρα τους καταστρεφετε την ζωη τους ,την ζωη των παιδιων τους,την ζωη των εγγονιων τους.!!.
Μην βαλετε τελεια και παυλα για να καταστρεψετε τους αμεσα ενδιαφερομενους των παρεμβασεων αυτων ιδιως σε καιρο οικονομικης κρισης.

              Εναν δρομο πλατυ 13 μετρων που τον εβλεπαν ολοι και τον χαιροντουσαν δεν τον χαντακωνουμε,δεν τον "σφαζουμε".Τραγικο λαθος αυτο που εγινε αλλα και αυτο που προκειται να γινει και στο υπολοιπο κομματι.....Αντιθετα φτιαχνουμε μονο τα πεζοδρομια του,τον πλημμυριζουμε πρασινο και τον κανουμε ακομα καλυτερο...οχι χειροτερα.

              Οταν χτιζουμε ενα κτιριο και δεν εχει κατασκευαστει καλα το αφηνουμε οπως ειναι ?ΟΧΙ..Το γκρεμιζουμε και το ξαναφτιαχνουμε απο την αρχη γιατι ξερουμε οτι απο λαθος θα πεσει και θα μας πλακωσει.Ετσι ειναι και ο δρομος.Ειναι μεγαλη αδικια αυτη η παρεμβαση.
                        
                            Η Μ.ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου