250 γρ. ανθότυρο
250 γρ. φέτα τριμμένη
½ φλιτζ. ψιλοκομμένος άνηθος
½ φλιτζ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
½-1 φλιτζ. αλεύρι, όσο χρειαστεί
½ φλιτζ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
Αλάτι και πιπέρι
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ή άλλο λάδι για τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε και ζυμώνουμε όλα τα υλικά, χρησιμοποιώντας στην αρχή ½ φλιτζάνι αλεύρι και προσθέτοντας περισσότερο εάν χρειαστεί ώστε να γίνει το μείγμα σφιχτό και όταν το πλάθουμε να διατηρεί το σχήμα του. Το βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει. Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και με ένα κουτάλι σχηματίζουμε μπαλάκια ή μικρούς κυλίνδρους. Ζεσταίνουμε καλά αρκετό λάδι σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι. Αλευρώνουμε τις κροκέτες και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε τις κροκέτες ζεστές μαζί με μια πράσινη σαλάτα.
(ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!)
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
"Ταχυδρομος"
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου